InTraffic

Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

InTraffic geeft advies en realiseert software-oplossingen in de sector verkeer en vervoer. Wij maken “Slimme ICT voor Betere Bereikbaarheid” (de missie van InTraffic).

InTraffic is ingericht als een projectenorganisatie, hierdoor krijg jij de mogelijkheid om aan afwisselende projecten te werken voor verschillende opdrachtgevers binnen het domein Verkeer & Vervoer.
De uitdaging voor de komende jaren ten aanzien van verkeer & vervoer is het slimmer benutten van onze infrastructuur voor een betere bereikbaarheid. Informatie- en besturingssystemen spelen hierin een cruciale rol: informatie moet actueel, betrouwbaar, volledig en continu beschikbaar zijn.
Onze medewerkers werken met trots aan inspirerende opdrachten die bijdragen aan het verder ontwikkelen van hun talenten. Samenwerking en collegialiteit zijn vanzelfsprekend, net als openheid en wederzijds respect. Voorbeelden van onze oplossingen zijn informatie- en besturingssystemen voor verkeersleiding, reisinformatie, beveiliging en bewaking Ook het integreren van deze systemen in de fysieke infrastructuur van verkeer en vervoer behoort tot ons specialisme. We zijn momenteel ca. 140 man groot.

We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. InTraffic stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor bevlogen technische IT-professionals.

Momenteel zijn er geen campagnes actief op deze site.